Studentet Shqiptare

Mire se erdhet ne Albanian Students!
Jemi nje grup studentesh qe studiojme jashte shqiperise dhe synimi jone edhte te jemi te bashkuar me bashkeadthetaret nepermjet kesaj faqje.  Ju rikujtoj qe pasi te jeni identifikuar per here te pare te beni prezantimin tuaj tek forumi dhe te njiheni me rregulloren e forumit. gjithashtu per cdo veshtiresi shkoni tek FAQ, ose mund te shkruani:
portalstudenti@gmail.com

Ju falenderojme dhe iu urojme argetim te mbare
Stafi

Shenim: Faqen tone mund ta vizitoni nepermjet ketyre adresave: www.studenti.forum-2007.com

www.studenti.c.la

www.portalstudenti.tk


Shenim nr.2: Albanian Students Administrohet nga Organizata:

NUOVA GENERAZIONE ALBANESE-ITALY

(www.nuovage.it)